Finaler Flickor och Pojkar 16

Pojkar 16 blev en ren föreningskamp då två lag från Kungsbackas stolthet HK Aranäs möttes i finalen av pojkar 16. Riktigt starkt att ha med 2 lag i finalen i en klass som ändå bestod utav 36 lag. HK Aranäs 1 tog ledningen i en vänskaplig tillställning och gick fram till ledning 3-1. Killarna ville också bjuda publiken på lite skönspel så vi fick se både japaner och knorrar. Aranäs 2 jobbade sig in och reducerade till 6-4. Första halvlek slutade 13-11 till HK Aranäs 1. HK Aranäs 1 vinner till sist en avslappnad tillställning med 26-21 och blir Bohus Cup mästare P16 2019. Grattis

I flickor 16 fick vi också se ett lag ifrån HK Aranäs, de ställdes dock mot RP IF Linköping som satt i förarsätet under första delen av halvleken och gick fram till 2-5. Aranäs ville dock mer och kämpade sig ikapp till 6-7. Halvleken slutade i ledning för RP 7-8. Tjejerna visar hur en final ska se ut och några minuter in i andra halvlek är matchen helt jämn 10-10. En jämn och tuff kamp slutar till sist med seger för RP IF Linköping med uddamålet 13-14 och blir Bohus Cup mästare 2019 för F16, stort Grattis RP!