Finaler Flickor och Pojkar 19


Finalspelets första matcher var i klassen FoP 19. På flicksidan blev det ett Hallandsderby mellan HK Aranäs och HK Drott, matchen blev till en början jämn där Drott var i ledningen men där Aranäs anförda av Anna Heed sakta jobbade sig in i matchen och kunde gå till halvtidsvila i ledning 12-7. I andra tog Aranäs ett grepp om händelserna och kunde till sist vinna med 24-14. Stort grattis till årets vinnare av Bohus Cup 2019 F19 HK Aranäs.

Pojkar 19 blev en riktig rysare mellan H43 Lund och Täby HK i en tät och tuff match där lagen i princip följdes åt i målprotokollet. Första halvan blev mål snål och slutade 5-5. Andra halvlek blev inte ett dugg sämre och lagen höll jämna steg hela vägen in i slutet och när krutröken lagt sig stod H43 Lund som segrare med uddamålet 11-10. Segrare P19 Bohus Cup 2019 H43 Lund.