• F/P 9 – födda 2013/2014
  • F/P 10 – födda 2012 eller senare
  • F/P 11 – födda 2011 eller senare
  • F/P 12 – födda 2010 eller senare
  • F/P 13 – födda 2009 eller senare
  • F/P 14 – födda 2008 eller senare
  • F/P 16 – födda 2006 eller senare (A-ungdom)
  • Parahandboll gående klass

SPELTID

För A-ungdom är speltiden 2 x 20 minuter. Övriga åldersgrupper har en speltid om 2 x 15 minuter och alla är garanterade minst 4 matcher.
F/P 9 kommer att spela på 1/2 plan med fyra utespelare och en målvakt, speltiden är 2 x 15 minuter och alla lag är garanterade minst 4 matcher.

GRUPPSPEL

Lagen indelas i grupper om 4 lag där alla möter alla. (där vi försöker lägga 1 match fredag 17-22 och 2 matcher lördag) 1:an och 2:an i respektive grupp går vidare till A-slutspel och övriga till B-slutspel.

Undantagsregler för klasserna F/P 11 och senare, detta pga. Svenska Handbollsförbundets nya regler:

F/P 11,  födda 2011 och senare spelar enligt följande:

Gruppspel 4 eller 5 lag, därefter nytt gruppspel där lagen delas in efter prestation i tidigare grupp.

SLUTSPEL

Slutspelet avgörs under söndagen. Ettan och tvåan i A-slutspelet erhåller lagpris och individuella priser. Segraren i B-slutspelet erhåller lagpris. Finalerna i A-slutspelet kommer att avgöras i Mimershallen.

SPECIALREGLER

Klubb får anmäla flera lag i samma åldersklass, en spelare får bara spela i ett lag i den åldersklass spelaren själv tillhör. En spelare får dock spela i sin egna åldersklass samt i åldersklass högre.

DISPENSER

Dispensansökan skall vara cupledningen tillhanda senast den 1 april. En förutsättning för beviljande av dispens är att dispens också finns beviljad av egna distriktsförbundet i seriespel. Alla godkända dispenser kommer att presenteras på cupens hemsida

Fullständiga tävlingsregler finns under egen rubrik på hemsidan.

Logga in på MyTeam

Logga in på MyTeam

Cuptröja

Cuptröja

Följ ditt lag

Följ ditt lag

Trevligt att du hittade in på vår sida!

Sidans mobilversion är just nu under renovering, vi hänvisar därför till våran app eller desktopversionen av sidan så länge.