Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark där det lätt att skaffa minnen som värmer hela året.
Med både åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, kramiga kaniner, mat, dryck och underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla året om. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt!

Bohus cup bjuder alla deltagare som har ett gästkort i cupen på fri entré på Liseberg. Lisebergsbiljetter ligger i varje välkomstkuvert.

Loke
Liseberg öppnar under Bohus Cup med dessa öppettider:

Fredag den 10 maj 15.00-22.00
Lördag den 11 maj 12.00-22.00
Söndag den 12 maj 12.00-20.00

 

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I parken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. Susa nedför vindlande rutschkanor, få mjuka kaninkramar och åk karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar
i Kaninlandet och Barnens Paradis. För de lite större väntar allt från sommarens åknyhet Loke och andra tuffingar som Helix, Mechanica och Balder till en musikalisk åktur i Klubbland – en upplevelseattraktion till hyllning av Håkan Hellström.

Nöjesparkens sommarsäsong: 28 april-30 september.

Öppetdagar och tider under respektive säsong hittar du HÄR.
P.S. Du vet väl om att vi har öppet under Halloween och jul också.

Liseberg är Nordens största nöjespark där det lätt att skaffa minnen som värmer hela året.

baldfemkamp

Med bådeåk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, kramiga kaniner, mat, dryck och underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla året om. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt!