Bohus Cup 2021 inställd

Smittspridningen i Sverige och risken för en tredje våg gör att vi måste komma med det oerhört tråkiga beskedet att vi pga. rådande omständigheter inte finner någon annan utväg än att ställa in Bohus Cup 2021.

Att det råder en pandemi i världen har ingen gått miste om. Detta för med sig stora utmaningar för vårt samhälle i stort och självklart även för oss idrottsföreningar runt om i landet som sliter hårt för att kunna hålla vår verksamhet igång även under dessa extremt utmanande tider. Restriktioner och förhållningssätt har skiftat nästan dag för dag, ena stunden öppnar man upp för att i nästa stänga ned, tillåtelse att träna för att i nästa inte alls, försiktigt matchande till inget alls, hopp har blandats med förtvivlan.

Vår personal har jobbat med de viktiga förberedelser som måste göras för att det överhuvudtaget ska vara möjligt att vid ett förändrat läge kunna genomföra turneringen och de som har arbetat med Bohus Cup har hela tiden haft förhoppningar om att kunna genomföra turneringen, om än i en betydligt mindre variant med färre lag. Men då smittspridningen har ökat, och att man dessutom pratar om en tredje våg och nya hårdare restriktioner från regeringen så ser vi ingen annan lösning än att ställa in vår populära ungdomsturnering.

Oavsett hur tråkigt det än må vara så är säkerheten för våra deltagare och alla som arbetar runt om och med Bohus Cup det absolut viktigaste. Vi får ta sikte på 2022 och hoppas att läget stabiliseras under vår och sommar och att vi ses framöver istället.

Information till berörda lag kommer framöver.
Vill ni veta mer kontaktar ni undertecknad.

Hälsningar
Robert Fasnacht, klubbchef

Trevligt att du hittade in på vår sida!

Sidans mobilversion är just nu under renovering, vi hänvisar därför till våran app eller desktopversionen av sidan så länge.