Finaler Flickor och Pojkar 13

I klassen flickor 13 ställdes Alingsås HK mot H43 Lund i finalen. Alingsås var fast beslutna och började i ett högt tempo och gick fram till ledning 4-1. H43 kämpade sig in i matchen och efter 10 minuters spel var ställningen 5-5. När halvtidssignalen ljöd hade H43 tagit kommandot och ledningen 7-9, mycket tack vare Ebba Fossum som gjorde 3 raka mål. Alingsås vägrade att ge sig och anförda av Tuva Ljungqvist och Maja Hermansson höll de jämna steg. H43 malde dock på och sakteligen drog de ifrån och kunde vinna med 14-21. Därför säger vi stort grattis till H43 Lund till segern i Bohus Cup F13 2019.

Pojkar 13 blev en finalmatch mellan Partilles stolthet IK Sävehof och HK Aranäs från Kungsbacka under ledning av legenden Fredrik Borge (!). Aranäs började bäst och gick snabbt fram till en ledning 1-7, en ledning de utökade till halvtidssiffrorna 3-10. Aranäs Agust Svensson stod för inte mindre än 6 utav deras bollar i första halvan. Sävehof kämpade väl men Aranäs släppte aldrig in dem i matchen och kunde till slut stå som Bohus Cup segrare i Pojkar 13 2019 med segersiffrorna 7-19, stort grattis HK Aranäs.

Trevligt att du hittade in på vår sida!

Sidans mobilversion är just nu under renovering, vi hänvisar därför till våran app eller desktopversionen av sidan så länge.