Uppdaterad information angående Coronaviruset

Med anledning av den senaste utvecklingen gällande Coronaviruset i Sverige, å förstår vi att det finns frågeställningar kring om Bohus cup kommer att kunna genomföras eller ej.

Vi tänker att vi fortfarande har två månader kvar till cupens genomförande och att det i dagsläget är svårt att förutse hur situationen ser ut i början på maj. Vi avvaktar av den anledningen med några beslut och ser tiden an.

Vad det gäller det senaste direktivet om begränsningar av antalet personer i sammankomster, så får vi även där avvakta vidare direktiv om det kommer att påverka ett arrangemang som vårt. Vi har våra deltagare och publik utspridda på över 40 olika planer över hela göteborgsområdet. Även i detta hänseendet tänker vi att mycket kan hända fram till det är dags för vår cup.

Så under tiden fortsätter vi med våra förberedelser för att kunna genomföra vårt arrangemang och vi utgår så länge ifrån att turneringen kommer att genomföras som planerat.

Vi följer självfallet utvecklingen och informerar löpande om situationen skulle förändras.

 

Trevligt att du hittade in på vår sida!

Sidans mobilversion är just nu under renovering, vi hänvisar därför till våran app eller desktopversionen av sidan så länge.